Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Leiden de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Leiden de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Leiden de Kievit

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Leiden? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in De Kievit, in het Level gebouw aan de Bargelaan in Leiden.

Orthopedisch Schoenmaker Leiden de Kievit

Bargelaan 188B
2333 CW, Leiden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Dit hoge, glazen gebouw, is direct naast Centraal Station Leiden gevestigd en is dus met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het Level gebouw heeft meerdere ingangen. Om de Kievit de bereiken, neemt u de ingang aan de kant van het Ziekenhuis LUMC (Leidsch Universitair Medisch Centrum). Komt u vanaf het Centraal Station, dan neemt u vanaf de uitgang gezien de eerste draaideur op de hoek van het pand. Bij binnenkomst vindt u dan aan uw linkerhand De Kievit.

In de Kievit zijn Voetencentrum Wender, Kievit Schoenen en Voetmax Orthopedie gevestigd. Op deze locatie wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst. Hier mag u plaatsnemen. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt betaald parkeren in de parkeergarage van het Level gebouw, tegen een tarief van €2,00 per uur.

Bijzonderheden:

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Comfortschoenenwinkel op locatie
 • Orthopedisch schoenmaker aanwezig
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
 • Irma

  Orthopedisch Schoentechnoloog

 • Leonie

  Orthopedisch Schoentechnoloog

 • Kristn

  Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Leiden
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Leiden

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Leiden.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Leiden staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Leiden staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Leiden

Vergoeding orthopedische schoenen Leiden

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: