Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Den Haag Vaillantplein

Orthopedisch Schoenmaker Den Haag Vaillantplein

Orthopedisch Schoenmaker Den Haag Vaillantplein

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Den Haag? Wij zitten gevestigd in het Gezondheidscentrum Vaillantplein.

 

Orthopedisch Schoenmaker Den Haag Vaillantplein

Ruijsdaelstraat 15
2525 AA Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze orthopedisch schoentechnoloog kunt u vinden in het Gezondheidscentrum Vaillantplein, gelegen in de Schilderwijk. Andere zorgverleners in het pand zijn de huisartsen, fysiotherapeut en de apotheek. Basisschool De Voorsprong ligt achter het pand en het HMC Westeinde ligt op 5 minuten rijden. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u voor de deur uitstappen bij halte Vaillantplein.

Zo vind u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u meteen rechts na de schuifdeuren plaatsnemen in de wachtkamer. U wordt hier vanzelf opgehaald door uw behandelaar.

Parkeren

U kunt parkeren in de straat voor het pand, de kosten hiervan zijn €2,25 per uur. De parkeerplekken zijn wel beperkt houdt hier rekening mee.

Tussen de middag is de voordeur van het gezondheidscentrum van 13.00 uur tot 13.30 uur gesloten. 

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Irma

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Haag
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Haag

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Den Haag.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Den Haag staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Den Haag staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Den Haag

Vergoeding orthopedische schoenen Den Haag

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: