Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Hoogland Zuivelhof Orthopedisch Schoenmaker Hoogland Zuivelhof

Orthopedisch Schoenmaker Hoogland Zuivelhof

Orthopedisch Schoenmaker Hoogland Zuivelhof

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Hoogland? De Orthopedisch schoenmaker bevindt zich in het pand van FysioAmersfoort, aan de Zuivelhof.

Orthopedisch schoenmaker Hoogland Zuivelhof
Orthopedisch Schoenmaker Hoogland Zuivelhof

Zuivelhof 2
3828 CW, Hoogland

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk ligt schuin tegenover de Albert Heijn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Hoogland, Esdoornlaan’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in een gedeelde wachtruimte aan uw rechterzijde. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

De auto kan geparkeerd worden bij de Albert Heijn. Via de stoep is de praktijk te bereiken.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Kristn

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Utrecht
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Utrecht

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Utrecht.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Utrecht staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Utrecht staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Utrecht

Vergoeding orthopedische schoenen Utrecht

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: