Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Oldenzaal de Es Orthopedisch Schoenmaker Oldenzaal de Es

Orthopedisch Schoenmaker Oldenzaal de Es

Orthopedisch Schoenmaker Oldenzaal de Es

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Oldenzaal? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in het pand van Medisch Centrum de Es, aan de Graveneslaan.

Orthopedisch Schoenmaker Oldenzaal de Es

Graveneslaan 5K
7576 BE, Oldenzaal

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In het pand bevinden zich nog andere zorgdisciplines, zoals een apotheek, een diëtist en een logopedist. Het pand is gelegen naast Dierenziekenhuis Oldenzaal. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Thijlaan, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de tweede verdieping. Wanneer u op de tweede verdieping komt, treft u direct de wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Oldenzaal de Es houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het Medisch Centrum.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Iris

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Oldenzaal
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Oldenzaal

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Oldenzaal.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Oldenzaal staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Oldenzaal staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Oldenzaal

Vergoeding orthopedische schoenen Oldenzaal

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: