Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Haaksbergen Wiedenbroek Orthopedisch Schoenmaker Haaksbergen Wiedenbroek

Orthopedisch Schoenmaker Haaksbergen Wiedenbroek

Orthopedisch Schoenmaker Haaksbergen Wiedenbroek

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Haaksbergen? Dan kunt u terecht bij onze spreekuurlocatie in Het Wiedenbroek, aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen.

Orthopedisch Schoenmaker Haaksbergen Wiedenbroek

Wiedenbroeksingel 4
7481 BT, Haaksbergen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen direct naast de oude N18. De ingang van de hoofdparkeerplaats vindt u naast de stoplichten aan de Enschedesestraat, bij het Shell tankstation. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Blanckeborg, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de eerste verdieping. U kunt indien gewenst gebruik maken van de lift. De route naar onze praktijkruimte staat vanaf de hoofdingang aangegeven op de bewegwijzering. Deze kunt u volgen. U mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. Deze wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Haaksbergen Wiedenbroek houdt Voetmax Orthopedie spreekuur op de dinsdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het Wiedenbroek.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bjorn

    Orthopedisch Schoentechnoloog

  • Remon
    Remon

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Haaksbergen
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Haaksbergen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Haaksbergen.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Haaksbergen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Haaksbergen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Haaksbergen

Vergoeding orthopedische schoenen Haaksbergen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: