Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Goor Irisstraat Orthopedisch Schoenmaker Goor Irisstraat

Orthopedisch Schoenmaker Goor Irisstraat

Orthopedisch Schoenmaker Goor Irisstraat

Zoekt u een orthopedisch schoenmaker in Goor? Maak dan een afspraak bij onze spreekuurlocatie aan de Irisstraat, in Medisch Centrum De Oliphant.

Orthopedisch Schoenmaker Goor Irisstraat

Irisstraat 2
7471 AV, Goor

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gevestigd in dezelfde straat als treinstation Goor. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer dan ook goed te bereiken. De loopafstand tussen het station en de locatie bedraagt ongeveer 3 minuten.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de tweede verdieping. Hier treft u ook de wachtruimte. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Openingstijden:

Op locatie Goor Irisstraat houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren naast het gebouw.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Jaap

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Goor
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Goor

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Goor.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Goor staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Goor staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Goor

Vergoeding orthopedische schoenen Goor

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: