Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Enter Middenplein Orthopedisch Schoenmaker Enter Middenplein

Orthopedisch Schoenmaker Enter Middenplein

Orthopedisch Schoenmaker Enter Middenplein

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Enter? Onze spreekuurlocatie in Enter bevindt zich bij TeamFysiek, op het Middenplein in Enter.  Het Middenplein is een nieuwe straat in Enter. Vindt uw navigatiesysteem het adres niet, dan adviseren wij om Dorpsstraat 88 in te voeren.

Orthopedisch Schoenmaker Enter Middenplein

Middenplein 16
7468 NA, Enter

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen aan de achterzijde van het Middenplein. U bereikt Middenplein 16 door de weg naast de Primera in te slaan. Dat is de weg tussen de Primera en Tandzorg Enter. U vindt de ingang van onze praktijk aan de achterzijde van het pand. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Brandput’ bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de begane grond, bij de fysiotherapie. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. Deze wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de wachtruimte.

Openingstijden:

Op locatie Enter Middenplein houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de woensdagmiddag.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren bij TeamFysiek.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Jaap

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enter
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enter

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Enter.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Enter staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Enter staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Enter

Vergoeding orthopedische schoenen Enter

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: