Altijd een passende oplossing.

Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Koningsplein 1
7512 KZ, Enschede

Orthopedisch Schoenmaker Enschede de Kievit

Onze orthopedisch schoenmakers zijn te vinden in het centrum van Enschede, in het MST Ziekenhuis. Onze spreekuurlocaties bevinden zich op de polis E16, C04 en in de Kievit van het ziekenhuis . Binnen de Kievit wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden. Comfortschoenenzaak Kievit Schoenen en de podotherapeuten van Voetencentrum Wender werken hier met onze orthopedisch schoenmakers samen om alle benodigde voetzorg op één plek aan te bieden. U kunt het MST Ziekenhuis met het openbaar vervoer goed bereiken. De bus stopt recht voor het ziekenhuis.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst in de Kievit, mag u plaatsnemen in de schoenenwinkel. De praktijk van de orthopedisch schoenmaker bevindt zich in een aparte ruimte aan de zijkant van de winkel. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de winkel.

Openingstijden:

Op locatie Enschede MST houdt Voetmax Orthopedie elke vrijdag vanaf 11:00 uur spreekuur en 1 keer in de 2 weken op de maandag van 08:30 tot 17:00.

Parkeren:

U kunt betaald parkeren in de parkeergarage onder het ziekenhuis of bij het Van Heekplein, tegen een tarief van €2,90 per uur.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Comfortschoenenzaak aanwezig

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Voetencentrum Wender

Specialist op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft.

Voetencentrum Wender

Kievit Schoenen

Comfortabele, modieuze schoenen van hoge kwaliteit.

Kievit Schoenen

Wij zijn aangesloten bij: