Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Enschede Oosterpoort Orthopedisch Schoenmaker Enschede Oosterpoort

Orthopedisch Schoenmaker Enschede Oosterpoort

Orthopedisch Schoenmaker Enschede Oosterpoort

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in het centrum van Enschede? Dan kunt u terecht bij onze locatie aan de Oosterstraat, in Gezondheidscentrum de Oosterpoort in Enschede.

Orthopedisch Schoenmaker Enschede Oosterpoort

Oosterstraat 2
7514 DZ, Enschede

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen naast sportschool Basic-Fit nabij de wijken De Laares en Het Zeggelt. U kunt onze spreekuurlocatie met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Oosterstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de eerste verdieping. U vindt de wachtruimte recht tegenover de lift. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Enschede Oosterpoort houdt Voetmax Orthopedie om de week spreekuur op de woensdag en de vrijdag.

Parkeren:

U kunt parkeren aan de voorzijde van het gebouw. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna geldt een parkeertarief van €1,00 per uur.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Jaap

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enschede
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enschede

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Enschede.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Enschede staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Enschede staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Enschede

Vergoeding orthopedische schoenen Enschede

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: