Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Onze orthopedisch schoenmakers zijn te vinden in het centrum van Enschede, in het MST Ziekenhuis. Onze spreekuurlocaties bevinden zich op de polis E16, C04 en in de Kievit van het ziekenhuis.

Orthopedisch Schoenmaker Enschede MST

Koningsplein 1
7512 KZ, Enschede

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Binnen de Kievit wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden. Comfortschoenenzaak Kievit Schoenen en de podotherapeuten van Voetencentrum Wender werken hier met onze orthopedisch schoenmakers samen om alle benodigde voetzorg op één plek aan te bieden. U kunt het MST Ziekenhuis met het openbaar vervoer goed bereiken. De bus stopt recht voor het ziekenhuis.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst in de Kievit, mag u plaatsnemen in de schoenenwinkel. De praktijk van de orthopedisch schoenmaker bevindt zich in een aparte ruimte aan de zijkant van de winkel. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op uit de winkel.

Openingstijden:

Op locatie Enschede MST houdt Voetmax Orthopedie elke vrijdag vanaf 11:00 uur spreekuur en 1 keer in de 2 weken op de maandag van 08:30 tot 17:00.

Parkeren:

U kunt betaald parkeren in de parkeergarage onder het ziekenhuis of bij het Van Heekplein, tegen een tarief van €2,90 per uur.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Comfortschoenenzaak aanwezig
Wilt u een afspraak maken?
Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enschede
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Enschede

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Enschede.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Enschede staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Enschede staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Enschede

Vergoeding orthopedische schoenen Enschede

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: