Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Den Ham Medisch Centrum Orthopedisch Schoenmaker Den Ham Medisch Centrum

Orthopedisch Schoenmaker Den Ham Medisch Centrum

Orthopedisch Schoenmaker Den Ham Medisch Centrum

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in het centrum van Den Ham? Onze praktijk bevindt zich bij Medisch Centrum Den Ham, op het Goosensplein.

Orthopedisch Schoenmaker Den Ham Medisch Centrum

Goosensplein 1
7683 CG, Den Ham

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen schuin tegenover Schoenenhuis Jan Pas. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Smitstraat’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de eerste verdieping. Bij binnenkomst door de hoofdingang, wordt de route naar onze praktijk aangegeven. U mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de lift. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Den Ham Medisch Centrum houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de vrijdagochtend.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren naast het pand.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Jaap

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Ham
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Ham

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Den Ham.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Den Ham staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Den Ham staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Den Ham

Vergoeding orthopedische schoenen Den Ham

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: