Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Almelo Graven Esch

Orthopedisch Schoenmaker Almelo Graven Esch

Orthopedisch Schoenmaker Almelo Graven Esch

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Almelo? Onze orthopedisch schoenmaker in Almelo bevindt zich in Gezondheidscentrum de Graven Esch.

Orthopedisch Schoenmaker Graven Esch
Orthopedisch Schoenmaker Almelo Graven Esch

Winkelsteeg 1c
7607 AT, Almelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze orthopedisch schoenmaker in Almelo bevindt zich in Gezondheidscentrum de Graven Esch, aan de Winkelsteeg in de wijk Graven Esch. In het pand zijn naast de orthopedisch schoenmaker ook andere zorgverleners aanwezig. Het pand is gelegen nabij Speciaal Basisonderwijs de Oosteres en Duivenvereniging de Reisduif. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Almelo Vriezebrug’, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De orthopedisch schoenmaker houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst door de hoofdingang, slaat u na de twee schuifdeuren linksaf. Hier treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen, tegenover de deur van de behandelruimte. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren met blauwe parkeerkaart, aan de voorzijde van het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Harold

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Almelo
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Almelo

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Almelo.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Almelo staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Almelo staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Almelo

Vergoeding orthopedische schoenen Almelo

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: