Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Amsterdam Osdorpplein

Orthopedisch Schoenmaker Amsterdam Osdorpplein

Orthopedisch Schoenmaker Amsterdam Osdorpplein

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Amsterdam? Onze praktijk bevindt zich in het Zorgplein Osdorp, aan het Osdorpplein.

Orthopedisch Schoenmaker Amsterdam Osdorpplein

Osdorpplein 582
1068 TB, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West, naast de Lidl. Onze ingang vindt u naast de Lidl, rechts om de hoek. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Osdorpplein Oost’ en bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Als u voor de tram kiest kunt u vanaf Amsterdam Centraal met lijn 1 en 17, uitstappen aan het Zorgplein.

Zo vindt u de wachtruimte:

De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De Orthopedisch Schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt direct parkeren aan het Zorgplein Osdorp in parkeergarage Heros, tegen een tarief van €3,80 per uur. De ingang van de parkeergarage bevindt zich links van de Lidl.

Wilt u een afspraak maken?
Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Amsterdam
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Amsterdam

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Amsterdam.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Amsterdam staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Amsterdam staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Amsterdam

Vergoeding orthopedische schoenen Amsterdam

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: