Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Amstelveen de Kievit Orthopedisch Schoenmaker Amstelveen de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Amstelveen de Kievit

Orthopedisch Schoenmaker Amstelveen de Kievit

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Amstelveen? De Orthopedisch schoenmaker bevindt zich in de Kievit Amstelveen, aan de Maalderij.

Orthopedisch Schoenmaker Amstelveen de Kievit

Maalderij 35
1185 ZC, Amstelveen

Winkelinformatie

Winkelinformatie

Het pand bevindt zicht schuin tegenover de Praxis. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Amstelveen, Bovenkerkerweg’ bevindt zich op 5 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich niet eerst te melend,  de orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Leonie

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Amstelveen
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Amstelveen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Amstelveen.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Amstelveen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Amstelveen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Amstelveen

Vergoeding orthopedische schoenen Amstelveen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: