Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Putten da Costa Orthopedisch Schoenmaker Putten da Costa

Orthopedisch Schoenmaker Putten da Costa

Orthopedisch Schoenmaker Putten da Costa

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Putten? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in Gezondheidscentrum Da Costa, aan het Klaas Frisohof.

Orthopedisch Schoenmaker Putten da Costa

Klaas Frisohof 20
3881 SZ, Putten

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In het pand zijn ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk en apotheek.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de eerste verdieping. U mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Putten da Costa houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de dinsdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren rondom het gezondheidscentrum.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Jaap

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Putten
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Putten

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Putten.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Putten staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Putten staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Putten

Vergoeding orthopedische schoenen Putten

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: