Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Gaanderen Hoofdstraat Orthopedisch Schoenmaker Gaanderen Hoofdstraat

Orthopedisch Schoenmaker Gaanderen Hoofdstraat

Orthopedisch Schoenmaker Gaanderen Hoofdstraat

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Gaanderen? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in het pand van Schoenmode Jeanette, aan de Hoofdstraat.

Orthopedisch Schoenmaker Gaanderen Hoofdstraat

Hoofdstraat 41
7011 AC, Gaanderen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het station bevindt zich op 3 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

De wachtruimte bevindt zich in de winkel. U kunt plaatsnemen aan de koffietafel. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Gaanderen Hoofdstraat houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 4 weken spreekuur op de maandag.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Harold

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Gaanderen
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Gaanderen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Gaanderen.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Gaanderen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Gaanderen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Gaanderen

Vergoeding orthopedische schoenen Gaanderen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: