Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Borculo Muraltplein Orthopedisch Schoenmaker Borculo Muraltplein

Orthopedisch Schoenmaker Borculo Muraltplein

Orthopedisch Schoenmaker Borculo Muraltplein

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Borculo? De Orthopedisch schoenmaker bevindt zich in het pand van Schuurman Schoenen, aan het Muraltplein.

Orthopedisch Schoenmaker Borculo Muraltplein

Muraltplein 14
7271 AW, Borculo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand zit tegenover de Kruidvat. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Broculo, ‘t hof’ en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De Orthopedisch Schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op parkeerplaats de Veemarkt, deze bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Let op: er geld een blauwe zone, u moet de parkeerschijf gebruiken.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Remon
    Remon

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Borculo
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Borculo

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Borculo.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Borculo staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Borculo staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Borculo

Vergoeding orthopedische schoenen Borculo

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: