Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Apeldoorn Orderbron Orthopedisch Schoenmaker Apeldoorn Orderbron

Orthopedisch Schoenmaker Apeldoorn Orderbron

Orthopedisch Schoenmaker Apeldoorn Orderbron

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Apeldoorn? Dan kunt u terecht bij onze praktijk in Apeldoorn, aan de Ordenplein 6.

Orthopedisch Schoenmaker Apeldoorn Orderbron

Ordenplein 6
7312 NL, Apeldoorn

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen nabij Apotheek Orden en de DekaMarkt. Op 1 minuut loopafstand bevindt zich bushalte Ordenplein.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte bij binnenkomst aan de linkerkant. De wachtruimte wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden, de orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Paulien

    Orthopedisch Schoentechnoloog

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Apeldoorn
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Apeldoorn

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Apeldoorn.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Apeldoorn staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Apeldoorn staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Apeldoorn

Vergoeding orthopedische schoenen Apeldoorn

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: