Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Heerenveen

Orthopedisch Schoenmaker Heerenveen

Orthopedisch Schoenmaker Heerenveen

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Heerenveen? Het pand bevindt zich in het centrum van Heerenveen.

Orthopedisch Schoenmaker Heerenveen

Bokslee 4-6
8447 CN, Heerenveen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze locatie bevindt zich in behandelcentrum Adfysio Vellinga, dichtbij Dierenkliniek Bornego. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Trekschuit bevindt zich op 6 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetmax Orthopedie houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de wachtruimte van de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Heerenveen houdt Voetmax Orthopedie om de week spreekuur op de woensdag en de vrijdag.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bert

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Heerenveen
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Heerenveen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Heerenveen.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Heerenveen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Heerenveen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Heerenveen

Vergoeding orthopedische schoenen Heerenveen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: