Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Emmer-Compascuum Hoofdkanaal Orthopedisch Schoenmaker Emmer-Compascuum Hoofdkanaal

Orthopedisch Schoenmaker Emmer-Compascuum Hoofdkanaal

Orthopedisch Schoenmaker Emmer-Compascuum Hoofdkanaal

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Emmer-Compascuum? Onze orthopedisch schoenmaker bevindt zich in de praktijk van podotherapie Klok.

Orthopedisch Schoenmaker Emmer-Compascuum Hoofdkanaal

Hoofdkanaal Westzijde 32
7881 AB, Emmer-Compascuum

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Op deze locatie zijn podotherapeuten, pedicures en een schoenenzaak aanwezig. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Hoofdkanaal WZ, Emmer Compascuum, op 2 minuten loopafstand van onze locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte van Voetmax Orthopedie bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen, de orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Emmer-Compascuum Hoofdkanaal houdt Voetmax Orthopedie spreekuur op de maandag van 08:30 tot 17:00 uur.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren rondom de praktijk.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bert

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Emmer Compascuum
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Emmer Compascuum

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Emmer Compascuum.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Emmer Compascuum staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Emmer Compascuum staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Emmer Compascuum

Vergoeding orthopedische schoenen Emmer Compascuum

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: