Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Zuidlaren de Ritmeester Orthopedisch Schoenmaker Zuidlaren de Ritmeester

Orthopedisch Schoenmaker Zuidlaren de Ritmeester

Orthopedisch Schoenmaker Zuidlaren de Ritmeester

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in het centrum van Zuidlaren? De Orthopedisch schoenmaker bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Albronda.

Orthopedisch Schoenmaker Zuidlaren de Ritmeester

Ritmeesterlaan 1
9471 MT, Zuidlaren

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich dichtbij de Shell. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Emmalaan’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Onze Orthopedisch Schoenmaker bevindt zich op de eerste verdieping, deze is goed te bereiken zowel met de lift als met de trap. Voor de lift loopt u rechtdoor langs de balie, als u op de eerste verdieping aankomt stapt u de lift uit en neemt u links in de wachtkamer plaats. De trap bevindt zich als u het pand binnenkomt aan uw linkerkant, op de eerste verdieping gaat u
rechtsaf de gang in en dan ziet u links de wachtkamer. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren rondom het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bert

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Zuidlaren
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Zuidlaren

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Zuidlaren.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Zuidlaren staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Zuidlaren staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Zuidlaren

Vergoeding orthopedische schoenen Zuidlaren

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: