Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Coevorden Orthopedisch Schoenmaker Coevorden

Orthopedisch Schoenmaker Coevorden

Orthopedisch Schoenmaker Coevorden

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in het centrum van Coevorden? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in het voormalig Aleida Kramer Ziekenhuis.

Orthopedisch Schoenmaker Coevorden

Meindert van der Thijnensingel 1
7741 GB, Coevorden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze spreekuurlocatie bevindt zich bij het Gebithuis en Kinderfysiotherapeut Janny Boer in het voormalig Aleida Kramer Ziekenhuis. De praktijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Coevorden.

Zo vindt u de wachtruimte:

De orthopedisch schoenmaker bevindt zich op de begane grond. U kunt de wachtruimte bereiken via de hoofdingang. Ga naar binnenkomst naar rechts en vervolgens meteen naar links. Hier bevindt zich de gezamenlijke wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen, de orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Coevorden houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de woensdagmiddag.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bert

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Coevorden
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Coevorden

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Coevorden.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Coevorden staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Coevorden staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Coevorden

Vergoeding orthopedische schoenen Coevorden

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: