Skip To Content
Orthopedisch Schoenmaker Assen Amerikaweg

Orthopedisch Schoenmaker Assen Amerikaweg

Orthopedisch Schoenmaker Assen Amerikaweg

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Assen? Onze spreekuurlocatie bevindt zich in de Keizer Kliniek in Assen.

Orthopedisch Schoenmaker Assen Amerikaweg

Amerikaweg 2
9407 TK, Assen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Peerlerpark Assen, bevindt zich op 4 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte van Voetmax Orthopedie door de bewegwijzering bij binnenkomst te volgen. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De orthopedisch schoenmaker haalt u op.

Openingstijden:

Op locatie Assen Amerikaweg houdt Voetmax Orthopedie 1 keer in de 2 weken spreekuur op de donderdagmiddag.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein rondom het complex. Wanneer u aanbelt bij de hoofdingang, dan openen wij de deur voor u. Eenmaal binnen loopt u nog een stukje rechtdoor tot aan de liften. U vindt Keizer Kliniek aan uw rechterhand op de begane grond.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk
Wilt u een afspraak maken?
Medewerkers in deze vestiging
Medewerkers in deze vestiging
  • Bert

    Orthopedisch Schoenmaker

Andere vestigingen
Orthopedische schoenen laten aanmeten in Assen
Orthopedische schoenen aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Assen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Assen.

Orthopedische schoenen

Voetmax in Assen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Voetmax in Assen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Voetmax vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Assen

Vergoeding orthopedische schoenen Assen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Bekijk vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: