Skip To Content
Vacature Medisch Pedicure (24 - 40 uur)

Vacature Medisch Pedicure (24 – 40 uur)

Vacature Medisch Pedicure (24 – 40 uur)

Ben jij de medisch pedicure met de vaardigheden en passie om onze patiënten een stap voor te blijven? Breng jij graag verlichting en comfort aan mensen hun voeten? Sluit je aan bij ons team als medisch pedicure en maak het verschil in het leven van onze patiënten.

Voor meerdere locaties door heel Nederland zijn wij op zoek naar een medisch pedicure.

Over de functie

Over de functie

Als jij bij ons komt werken, word je onderdeel van onze organisatie. Doordat je regelmatig contact hebt met je nieuwe collega’s zul jij je snel thuis voelen in je nieuwe team. Je gaat aan de slag als medisch pedicure op verschillende locaties. Je zult samenwerken met podotherapeuten, waardoor patiënten indien nodig een multidisciplinaire behandeling kunnen krijgen. Dit maakt jouw werk als medisch pedicure nog leuker en boeiender!

Bij ons kun je genieten van de gezelligheid, maar ook professionaliteit die onze organisatie uitstraalt. We staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen en samen te werken aan de beste zorg voor onze patiënten. Kom bij ons werken en laat je passie voor medisch pedicure schitteren in ons gezellige team.

Jouw taken

Jouw taken

 • Het zelfstandig kunnen uitvoeren van voetbehandelingen bij patiënten met een verhoogd risico op voetulcera.
 • Het bezitten van alle relevante achtergrondkennis m.b.t. van o.a. het ziektebeeld diabetes mellitus, de risicofactoren kennen en weten hoe hierop te acteren als deze factoren gevonden worden.
 • Het kunnen plannen van afspraken, voeren van patiëntenadministratie, rapporteren naar verwijzers en juist declareren van geleverde zorg.
 • Je inzetten om met anderen resultaten te bereiken en daarmee bij te dragen aan een gezamenlijk doel.
 • Effectief en gestructureerd bepalen welke tijd, middelen en inzet nodig zijn om doelen te behalen. Inzetten van middelen en deze zodanig inzetten dat doelen effectief worden bereikt.
Wat zoeken wij?

Wat zoeken wij?

 • Je bent pedicure en je hebt de opleiding Medisch Pedicure succesvol afgerond.
 • Je bent bereid om op verschillende locaties te werken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je werkt secuur en gestructureerd en hebt een proactieve instelling.
 • Je hebt kennis van het Microsoft-officepakket.
 • Je bent minimaal 24 uur (flexibel) inzetbaar.
Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Werken bij Voetmax Orthopedie heeft veel voordelen! Vraag het onze collega’s maar. Hieronder vind je een aantal pluspunten:

 • Gezellige jaarlijkse/maandelijkse bedrijfsuitjes.
 • Salaris in overleg.
 • Reiskostenvergoeding 0,23 cent per kilometer of auto van de zaak afhankelijk van het aantal kilometers.
 • Een informele werksfeer.
 • Pensioenregeling 50/50.
Over ons

Over ons

Voetmax Orthopedie is onderdeel van de Scharenborg Groep. Bij Kievit Orthopedie staan we voor kwaliteit. Onze orthopedisch schoentechnici zijn expert op het gebied van op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Op meer dan 25 locaties in Nederland bieden wij onze diensten aan. Dat doen we vol passie en met veel plezier. Iedere dag zetten we ons in om de beste én de mooiste orthopedische schoenen te maken.

De Scharenborg Groep is een concern van meerdere zorg verlenende organisaties – gericht op totale voetzorg -, waardoor het een unieke omgeving is om in te werken. Hieronder vallen onder andere de volgende type bedrijven en/of vakgebieden: Voetencentrum Wender, Penders Voetzorg, Hallux Podotherapie, Kievit Orthopedie, Wittepoel Orthopedie, Kievit Schoenen, PLT Products en Podo-IT. Voetencentrum Wender is marktleider binnen de podotherapie en datzelfde geldt voor Penders – en Kievit Orthopedie binnen de orthopedische schoenmakerij.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden?

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt het werken bij Voetmax Orthopedie je een mooie stap? Stuur dan je CV met korte motivatie naar recruitment@podotherapeut.nl of neem contact op met ons via 088 454 77 22. Wie weet ziet jouw werkdag er dan binnenkort net zo mooi uit als die van ons!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of gebruik het formulier

Ga de uitdaging aan!

Ga de uitdaging aan!

"*" indicates required fields

Naam*
Max. file size: 146 MB.
Privacy*
Wij zijn aangesloten bij: