Skip To Content
Partners van Voetmax Orthopedie

Partners van Voetmax Orthopedie

Partners van Voetmax Orthopedie

Onze partners zijn onmisbaar in het concept van totale voetzorg en krijgen daarom speciale aandacht op deze pagina.

Voetencentrum Wender 0x0 cropped

Voetencentrum Wender

De podotherapeuten van Voetencentrum Wender zijn specialist op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De podotherapeut heeft verschillende mogelijkheden om lichamelijke klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug te behandelen. Hierbij kunt u denken aan een therapie met behulp van steunzolen, (medical) taping, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen. Een podotherapeut speelt daarnaast een belangrijke rol in de voetzorg voor mensen met diabetes. De praktijken van Voetencentrum Wender zijn te vinden door heel Nederland.

Bekijk ook de website van Voetencentrum Wender

Kievit Schoenen
Kievit Schoenen Winkel 0x0 cropped

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is een schoenenwinkel gevestigd in Medisch Centrum de Kievit te Hengelo, in het MST te Enschede, in het ZGT te Almelo en in het Level gebouw te Leiden. U staat bij Kievit Schoenen centraal. Onder het genot van een kopje koffie wordt ruim de tijd genomen om de meest geschikte schoen voor u te selecteren.

Bekijk ook de website van Kievit Schoenen

PLT Products
PLT Products Leestenfreesmachine 0x0 cropped

PLT Products

PLT Products, gevestigd te Haaksbergen, is partner van Voetmax Orthopedie en innovator op het gebied van individuele zolenvervaardiging en ‘ondersteuning in maatwerk’. Naast het vervaardigen van custom-made inlegzolen, ontwikkelt PLT Products diverse nieuwe toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren van orthopedische- en podotherapeutische voorzieningen. Hierbij valt te denken aan CAD Cam zolen, 3D printzolen, leesten, folie- en passchoenen en meer. Daarnaast ondersteunt PLT in het digitaliseren van werkwijzen.

Bekijk ook de website van PLT Products

Wilt u een afspraak maken?
Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: