Skip To Content
OSA

Modellenboek OSA

Modellenboek OSA

Orthopedische Schoenen Type A (OSA) worden volledig op maat gemaakt voor uw voeten. Hierdoor kunnen we een optimale pasvorm bereiken en uw voeten maximaal ondersteunen.

 

Voetmax OSA

Modellenboek OSA

Via onderstaande link kunt u een kijkje nemen in de online modellen catalogus. De modellen zijn weergegeven in een willekeurige kleur, maar zijn uiteraard in alle beschikbare kleuren en combinaties mogelijk.

Kosten en vergoeding orthopedische schoenen

Kosten en vergoeding orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen worden (met het juiste voorschrift) vergoed vanuit de basisverzekering. Binnen uw zorgverzekering geldt een wettelijk eigen risico van €385,00. De kosten die boven het eigen risico uitkomen worden vanuit uw basisverzekering gedekt. Daarnaast wordt jaarlijks een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage bepaald. Voor orthopedische schoenen geldt in 2024 een wettelijke eigen bijdrage van €130,00 voor volwassenen en €65,00 voor kinderen tot 16 jaar.

Verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en eisen voor de vergoeding van orthopedische schoenen. We hebben dit overzichtelijk per zorgverzekeraar voor u op een rij gezet. Bekijk ons overzicht.

Bekijk hier de verzekeraars

Wilt u een afspraak maken?
Anderen bekeken ook
Wij zijn aangesloten bij: