Skip To Content
Orthopedische schoenen voor dames Orthopedische schoenen voor dames

Orthopedische schoenen voor dames

Orthopedische schoenen voor dames

Bent u op zoek naar volledig op maat gemaakte of semi-orthopedische schoenen voor dames? Bij Voetmax Orthopedie bent u aan het juiste adres. U krijgt deskundige advies van de orthopedisch schoenmaker, deze gaat samen met u op zoek naar een passend model.

Orthopedische Schoenen Dames

Modellenboek orthopedische schoenen voor dames

Bekijk de mogelijkheden voor het ontwikkelen van sneakers, nette schoenen, enkellaarzen, laarzen, veterschoenen en meer.

Bekijk de Looxz catalogus

Kosten en vergoeding orthopedische schoenen

Kosten en vergoeding orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen worden (met het juiste voorschrift) vergoed vanuit de basisverzekering. Binnen uw zorgverzekering geldt een wettelijk eigen risico van €385,00. De kosten die boven het eigen risico uitkomen worden vanuit uw basisverzekering gedekt. Daarnaast wordt jaarlijks een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage bepaald. Voor orthopedische schoenen geldt in 2024 een wettelijke eigen bijdrage van €130,00 voor volwassenen en €65,00 voor kinderen tot 16 jaar.

Verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en eisen voor de vergoeding van orthopedische schoenen. We hebben dit overzichtelijk per zorgverzekeraar voor u op een rij gezet. Bekijk ons overzicht.

Bekijk hier de verzekeraars

Wilt u een afspraak maken?
Anderen bekeken ook
Wij zijn aangesloten bij: