Over ons

Voetmax is een initiatief van orthopedisch schoentechnici en podotherapeuten. Door de intensieve samenwerking tussen deze disciplines en de specifieke kennis en vaardigheden gecombineerd in te zetten zijn wij in staat om hoogwaardige en volledige voetzorg te bieden.

Voetmax streeft naar optimale dienstverlening door de verschillende aanbieders van zorg nauw samen te laten werken. Dit uit zich bijvoorbeeld in multidisciplinaire spreekuren waarin de specialisten gezamenlijk uw voetklachten beoordelen en tot een optimale oplossing voor u komen.

Door innovaties op het gebied van aanmeten en productie te combineren met de reeds bestaande technieken zijn onze schoentechnici in staat om voor elk voetprobleem de best passende oplossing aan te bieden.

Voetmax werkt samen met álle zorgverzekeraars in Nederland. U kunt dus altijd bij ons terecht voor uw orthopedische schoenen of schoenaanpassingen, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent.

Voetmax werkt continu aan de verbetering van haar producten en dienstverlening. Wanneer u opmerkingen of suggesties heeft, horen we deze dan ook graag. Ook wanneer u een klacht heeft vragen we u deze aan ons kenbaar te maken. Voor meer informatie klik hier