Producten

Onderhoud & garantie

Het juiste onderhoud van uw schoenen verlengt aanzienlijk de levensduur ervan.

Onderstaand vindt u een aantal tips die u hierbij kunnen helpen.

Poetsen:

Poetsen houdt uw schoenen niet alleen mooi, het verlengt ook de levensduur ervan. Het leer blijft langer soepel en in goede conditie. Gebruik de juiste onderhoudsmiddelen voor het materiaal waarvan uw schoenen zijn gemaakt.

Drogen:

Laat uw schoenen nooit drogen bij een warmtebron, zoals een kachel. Hierdoor droogt het leer uit en kan het barsten. Beter is het om de schoenen langzaam te laten drogen op kamertemperatuur.

Reparatie:

Tijdige reparatie van versleten hakken of zolen door een vakkundig schoenhersteller zorgt ervoor dat uw schoenen hun functionaliteit behouden. Wanneer hakken en zolen (scheef) afslijten kan dit grote invloed hebben op uw houding en looppatroon en zelfs klachten veroorzaken. 

Tijdige reparatie voorkomt daarnaast onherstelbare schade en onnodig dure reparaties aan uw schoenen ten gevolge van overmatige slijtage.

Garantie

Voetmax staat voor zijn producten en geeft hier dan ook garantie op. Uw schoenen hebben 3 maanden garantie op de pasvorm en 6 maanden op het materiaal. gebruiksslijtage valt uiteraard niet onder deze garantie. Mocht er ondanks de zorgvuldigheid waarmee uw schoenen zijn aangemeten en vervaardigd toch iets niet in orde zijn, brengt u dan svp direct uw Voetmax adviseur hiervan op de hoogte.